İSTANBUL / SULTANGAZİ - İstiklal Ortaokulu

Okulumuz Tübitak 4006B Bilim Fuarları Destekleme Programına Kabul Aldı

Okulumuz, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yürütülen 4006 - Bilim Fuarları Destekleme Programı’na başvurdu ve destek almaya hak kazandı. Bu program, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin bilimsel araştırma ve geliştirmeye ilgisini artırmak amacıyla düzenlenen bir programdır.

Okulumuz, bu program kapsamında, 10 öğretmenimiz ve 12 projemiz ile Tübitak 4006B projesine katıldı. Okulumuz, bu program kapsamında, yapay zeka, bilim iletişimi, iklim değişikliği ve küresel ısınma gibi güncel ve önemli konularda projeler üretti. Bu projeler, okulumuzun laboratuvar, atölye ve kütüphane gibi imkanlarından yararlanılarak Koordinatör Öğretmen Kadir Sarı öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Tübitak 4006B projesine katılmak, okulumuz için büyük bir gurur ve başarıdır. Bu proje sayesinde, öğrencilerimiz hem eğlenerek hem de öğrenerek, bilimsel düşünce ve araştırma becerilerini geliştiriyorlar. Okulumuz, Tübitak 4006B projesinin sonuçlarını ve başarılarını yakından takip ediyor ve destekliyor.

15-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 12:42 - Görüntülenme: 65