İSTANBUL / SULTANGAZİ - İstiklal Ortaokulu

EŞREF IŞIK - OKUL MÜDÜRÜ

20.08.1977 Ankara doğumluyum. İlkokul - Ortaokul öğrenimimi Ankara Kent-Koop ilköğretim okulunda, lise öğrenimimi Anıttepe Lisesi´nde, üniversite öğrenimimi ise Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladım.

2003 Yılında Bingöl/Karlıova - Kümbet İlkokulu´nda göreve başladım. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra İstanbul/Sultangazi - Zübeyde Hanım İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandım. Daha sonra Sultangazi 125. Yıl İlkokulu´nda müdür yardımcılığı, Sultangazi Zübeyde Hanım İlkokulu´nda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği, Sultangazi Atatürk Çiftliği İlkokulu´nda müdür yardımcılığı, Sultangazi Şehit Teğmen Ali Yılmaz GEM´de koordinatör müdür olarak görev yaptım.

2017 Eylül ayında ise İstiklal İlkokulu ve Ortaokulu´nda müdür olarak göreve başladım ve halen devam etmekteyim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

Orta düzeyde İngilizce biliyor olup bilgisayar programlarına hakimim.

Hobilerim; Fitness, Köpek Beslemek, Akvaryum, Gitar Çalmak, Çiçek Bakımı ve Kuş Beslemek.