İSTANBUL / SULTANGAZİ - İstiklal Ortaokulu

İstiklal Ortaokulu

0212 4192169
Adres
75. YIL MAH. CUMHURİYET CAD. İSTİKLAL ORTAOKULU BLOK NO 36 SULTANGAZİ / İSTANBUL
Vizyon
Sultangazi İstiklal Ortaokul´u olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa´sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran, sorumluluk sahibi ve özgüveni tam bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulu olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönü dikkate alarak yetiştirmek Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış kazanmalarını sağlamak Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek Bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH 08:00 - 13:40 ÖĞLE 14:00 - 18:50
DOĞALGAZ
İlçe Merkezine 3,2 km ve İl merkezine 18,6 km uzaklıktadır.